Stadspartij voor Stad en Ommeland:

Dé lokale stem voor stad en dorp in de nieuwe gemeenteraad!

De Stadspartij voor Stad en Ommeland komt voort uit een fusie tussen de Stadspartij Groningen, Gezond Verstand Haren en Algemeen Belang Ten Boer.

Wij zijn een lokale, pragmatisch partij die voor de lokale problemen lokale en praktische (lokale) oplossingen zoekt. Wij zijn niet met handen en voeten gebonden aan de landelijke politiek in Den Haag of andere organisaties. Wij staan voor onafhankelijkheid in het politieke landschap van Groningen. Vanuit die houding nemen duidelijke, lokale standpunten in over actuele kwesties in de politiek van alledag.

Onze vereniging is een rechtsvorm om dit doel te bereiken. Als lid hebt u stemrecht en invloed op bijvoorbeeld het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst tijdens de ledenvergadering. Als lid bent u natuurlijk welkom bij onze verschillende ledenactiviteiten zoals de jaarlijkse barbecue de verschillende borrel- of training en scholingsbijeenkomsten. En dat voor slechts € 17,50 per jaar!