Moet je alles geloven wat in de krant staat?

Door 27 april 2010Nieuws

Wat wel waar is dat is dat de Stadspartij wel degelijk zocht naar mogelijkheden voor een “College van de Winnaars”, waarin VVD, Stadspartij en D66 plaats zouden kunnen nemen. En dan moest er een oplossing komen voor het Forum waar Stadspartij en VVD tegen zijn en waar D66 heel erg vóór is.
Dat had gekund met een “vrije kwestie”. We zouden als fractie altijd tegen het Groninger Forum zijn blijven stemmen. Daarin was mijn fractie unaniem en dat is Frank de Vries ook duidelijk gemaakt. Er is nooit, nee nooit, sprake van geweest dat “Prummel ja zei tegen het Forum” zoals het Dagblad vandaag met grote letters in de krant zet. Anna Riemersma, Gerard Offerman, Jacob Bolhuis en Amrut Sijbolts zullen altijd tegen het Forum blijven stemmen en dat geldt voor mij ook!
Het Forum achter de Grote Markt blijft, wat de meerderheid van de Raad, en van de kiezers, er ook van mag vinden een slecht idee. Het is bovendien een luxe die Groningen zich niet kan veroorloven in de deze economisch moeilijke tijden.
Robert Prummel.

Leave a Reply