Stad en Ommeland vergadert 19 maart in Ten Boer

Door 7 maart 2018Nieuws

De raadsfractie van Stad en Ommeland (voorheen Algemeen Belang Ten Boer en Stadspartij) vergadert elke maand in een dorp of wijk van de toekomstige gemeente Groningen. Voor die vergadering nodigen we organisaties, ondernemers en personen uit om iets over hun dorp of wijk te vertellen. Zo horen we wat er speelt en ook wat Stad en Ommeland voor dorp of wijk en voor de bewoners kan betekenen.
Maandag 19 maart vergadert Stad en Ommeland vanaf 20.00 uur in: zalencentrum Menorah Wigboldstraat 3 Ten Boer (achter de PKN kerk). We nodigen u van harte uit om langs te komen om ons iets over de gemeente of de dorpen in Ten Boer te vertellen.
Wat zit u dwars, welke wensen heeft u voor het dorp en wat kan met hulp van de politiek beter? We horen graag vooraf van uw komst. Wilt u dat met een mailtje of telefoontje laten weten?
Stad en Ommeland heeft vanaf 20.00 uur de koffie klaar en een luisterend oor. We spreken u graag! Met vriendelijke groet, René Stayen, Erica Hoekstra-Blaauw en Jeanette Kuin, raadsleden afd. Ten Boer Amrut Sijbolts en Anna Riemersma, raadsleden afd. Groningen.