Heb jij leuke ideeën, noodzakelijke oplossingen of goede verbeteringen voor je wijk?

Als wijkvertegenwoordiger kan je dat realiseren!

Wij vinden dat de mooiste en beste ideeën van jou komen. Daarom geven wij jou ruimte om mee te denken en beslissen over wat voor jouw wijk belangrijk is. Wij zien de stad zoals jij die ziet. Als jij je voordeur opent begint daar jouw stad, jouw woonomgeving. Omdat jij weet wat er in jouw omgeving speelt wordt jouw wijk beter als jij er invloed op hebt.  Jouw stad begint immers bij jouw voordeur!

Onze wijkvertegenwoordigers  dragen leuke ideeën, noodzakelijke oplossingen of goede verbeteringen aan voor hun wijk, buurt of dorp. Voor ons is het belangrijk dat er iets gedaan wordt aan problemen en dat leuke ideeën uitgevoerd worden. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om (onveilige) verkeerssituaties, achterstallig groenonderhoud of plannen waarmee de leefbaarheid verbetert.

Wij hebben regelmatig contact met onze wijkvertegenwoordigers en duiken met hen de wijk in om op de hoogte te blijven. Daarnaast gunnen we onze “ogen en oren in de wijk” graag een inkijkje in de politiek en adviseren we de wijk hoe dingen aan te pakken.  We houden wijkvertegenwoordigers ook op de hoogte hoe er in de gemeenteraad gedacht wordt en welke plannen er aan zitten te komen. Als betrokken buurtbewoner ben je natuurlijk altijd welkom om bij ons aan te schuiven om mee te praten over al deze onderwerpen.

 

 

 

Als wijkvertegenwoordiger:

  • ben je onze ogen en oren van jouw straat/wijk/buurt of dorp.
  • heb je oog voor de kansen en mogelijkheden in jouw buurt.
  • help je de leefbaarheid  te vergroten door betrokken te zijn.
  • breng je ideeën naar voren.
  • blijf je onafhankelijk.
  • maak je Groningen tot de stad waar we trots op zijn.
  • ben je ons aanspreekpunt in jouw wijk.

 

 

Wil je ons helpen en wijkvertegenwoordiger worden?
Meld je dan hier aan.

Wanneer je geen wijkvertegenwoordiger wilt worden, maar wel belangrijke zaken of goede ideeën hebt, mag je ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.